Voor- en nadelen van creditcards op een rij

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft een creditcard waarmee regelmatig betaald wordt. Echter blijft de pinpas toch het meest populaire betaalmiddel. Een creditcard is erg handig en brengt dan ook vele voordelen met zich mee. Vaak is het zelfs mogelijk om een creditcard het eerste jaar geheel gratis te krijgen bij diverse acties. Hieronder hebben we alle voordelen van een creditcard op een rijtje gezet. Ben je na het lezen van de voordelen overtuigd? Dan kan je via deze link een creditcard aanvragen.

1. Aankopen zijn verzekerd

Misschien wel het grootste voordeel om met een creditcard te betalen is dat aankopen automatisch 180 dagen tot een jaar verzekerd zijn. Ten opzichte van andere betaalmethoden is dit natuurlijk erg handig. Laat je de laptop die je hebt aangeschaft met je creditcard vallen? Dan ben je gewoon verzekerd en zal de laptop vergoed worden.

2. Aflevergarantie

Heb jij wel eens gehad dat je iets online hebt gekocht in een webshop en nooit iets hebt ontvangen? Dat is erg vervelend, zeker als het gaat om een prijzig artikel. Als je met je creditcard iets bestelt in een webwinkel heb je automatisch aflevergarantie. Wordt je bestelling niet geleverd of ontvang je een heel ander product dan dat je besteld hebt? Dan draait de creditcardmaatschappij de betaling terug en betaal je dus uiteindelijk niks. Deze garantie is erg fijn als je regelmatig in buitenlandse webshops besteld.

3. Wereldwijd betaalgemak

In het buitenland kan je niet overal betalen met je pinpas en continu wisselen van valuta is ook niet altijd even handig. Een creditcard staat voor wereldwijd betaalgemak, zo kan je letterlijk overal in de wereld met een creditcard betalen. Als je naar het buitenland gaat voor vakantie of een zakenreis is het dus verstandig om altijd een creditcard op zak te hebben. Zo weet je zeker dat je nooit zonder betaalmiddel komt te zitten.

2018-11-23T11:50:57+01:00

Leave A Comment